esmaspäev, 16. november 2015

Üllatus Babyshower!

Hei!
Eilse pühapäevase päevaga kulmineerus üks pikk korraldamine ja pikisilmi ootamine.
Nimelt organiseerisin Nilsi õele üllatus-beebipeo ehk babyshoweri.
Kuna mõne kuu pärast lisandub meiega üks pisike printsess oli täiesti viimane hetk see pidu maha pidada :).
Umbes kuu ja pool tagasi võtsin kõigil Elkele tähtsatel nais-inimestel "nööbist kinni" ja andsin teada, et hakkame nüüd pidu korraldama :D.
Suutsime nii kavalalt veidike vassida ja valetada, et Elkel polnud kuni tuppa sisse astumise hetkeni mitte mingit aimdustki peo toimumisest ja see üllatusmoment oli lihtsalt sõnulseletamatu, täpselt see mida ootasimegi! :)
Kuna babyshower on Eestis veel üsna tundmatu tegelinski, ei olnud me isegi ausaltöeldes päris kindlad, et mis me nüüd siis tegema hakkame. Aga peo käigus leidsime toredaid tegevusi ja kui ikka 8 naist korraga ühte tuppa pannakse, küll siis neid jututeemasid jagub. Mängisime beebi nime arvamise mängu ja panime kõik nimed mälestuseks roosade lipikute peal lipsukesega dekoreeritud purki. Et aga väljavalitud nimi oli kõigile saladus, oli meil valmis pandud lõuend, millele peo peaosatäitja salaja valituks osutunud nime kirja pani. Hiljem lisasime kõik lõuendile omapoolt mõned kaunistused ja lõpptulemus jäi väga kift.

Peo ettevalmistus nõudis järgmiseid tegevusi: dekoreerisin meie kodu roosades toonides,  tellisin SushiPandast sushivaagna (mis läks SushiPanda möödapaneku pärast totaalselt aia taha, aga see selleks), tellisin info@rullike.ee'st roosad sushid, tellisin Magus Üllatus'e käest dekoreeritud muffinid, küpsetasin roosa glasuuriga küpsiseid ja palusin kõigil end niivõrd roosasse riietada kui vähegi võimalik.
Et aga tulevasele emale veelgi rõõmu valmistada, kinkisime talle ühe suure mähkmetordi ja mõnusa naturaalse lambanaha.
Kui kellegil plaanis taolist pidu korraldada, siis saate ehk pildimaterjali näol veidike ideid ja inspiratsiooni :)










1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Muahhhh 💋 Maailma parim üllatus ja sina maailma parim korraldaja 👍🏻😀